IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alice St. Claire

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alice

avatar

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 01-12-13
Leeftijd : 20

Karakter
Naam:: Alice St. Claire
Leeftijd:: 15 jaar
Soort:: Weerhond

BerichtOnderwerp: Alice St. Claire   za jan 04, 2014 12:55 pm


St. Claire
Alice

geboorte datum
29 - 10 - 2185
baantjes
Kinderboerderij vrijwilligster
weerhond
Siberische husky
status
GEZOND

mens
Opium

achter karakter
Romy

Uiterlijk

Het eerste wat veel mensen vaak aan deze jonge dame zien is haar opvallende, rood/oranje haar. Dit is haar natuurlijke haarkleur, en past perfect bij de overvloed aan sproetjes die over haar gezicht jong tonende gezichtje verspreid zijn. Als je haar van veraf ziet ziet rondlopen, zou je denken dat ze een porseleinen popje is. Van dichtbij is het eerste wat in mens gedachten boven komt vliegen het plaatje van een klein boeren meisje. Ze hoeft alleen nog de strohoed op, en ze zou zo bij de koeien het veld in kunnen worden gezet. Haar voorhoofd bedekt Alice met een pony, aangezien ze het niet mooi vind om haar voorhoofd te laten zien. Met haar rode haar, bleke huidje en bruine ogen is ze dan ook erg gevoelig voor straling van de zon, en in de zomer loopt ze al snel rond zo rood als een kreeft.
Wanneer ze als hond de benen strekt, ziet ze eruit als een redelijk forse wit met licht grijze siberische husky. Een dikke wollen staart zit er dan natuurlijk bij inbegrepen.

Karakter

Alice, tja, ze heeft een nogal ingewikkeld karakter. Ondanks het uiterlijk van dat van een onverschrokken blij kind, loopt ze eigenlijk al een aantal jaar rond met een depressie. Daarbij heeft ze regelmatig last van paniekaanvallen, heeft ze een angststoornis en vertoond ze symptomen van OCD. En alsof het niet nog leuker kon, doet het meisje zichzelf regelmatig opzettelijk pijn. Ze gaat ook niet meer naar school, volgt de lessen in feite thuis. In plaats van aan school te werken, doet ze daar in tegen vrijwilligerswerk bij een kinderboerderij. Als je deze kant wegduwt is het eigenlijk een enorm lief kind. Af en toe een beetje egoïstisch, en denkt niet na bij wat ze doet en zegt. Van af haar 12e is ze helemaal gek van alles wat met Japan te maken heeft. Sindsdien kijkt ze dus ook anime en leest ze manga. In haar kamer staat dan ook een kleine collectie aan manga. Bands vindt ze ook helemaal geweldig, vooral de wat alternatieveren groepen met de wat meer rock-achtige muziek. Bands zoals Green Day, Sleeping With Sirens, Linkin Park, Homesick, My Chemical Romance en al die vele andere. Sowieso is Alice wel van de creativige. Schrijven, tekenen, naaien van alles. Haar seksualiteit is echter onbekend. Ze heeft een paar maanden een relatie gehad met iemand van het vrouwelijke geslacht, en ongeveer een week met een man. Ze is dus erg in de war, maar dat komt van zelf goed.

Geschiedenis

Het begon allemaal met een vrouw en man die zich hadden voortgeplant. Het was niet helemaal de bedoeling dat de vrouw zwanger zou worden, dus werd zij voor een moeilijke keuze gesteld. De man wilde niet bij zijn vrouw blijven als zij het kind niet wilde laten adopteren. Ze was al te lang zwanger voor een abortus. De vrouw koos voor haar kind, en zo werd het contact tussen man en vrouw verbroken.
Die twee personen zijn de ouders van een meisje genaamd Alice. De eerste jaren van haar leven waren niet de makkelijkste. Haar moeder had verschillende relaties, waarvan elke op een gebroken hart uitdraaiden. Op deze manier is Alice verlatingsangst gaan ontwikkelen. Tot haar 10 heeft ze het samen met haar moeder gedaan, werd ze overdag na en tussen de schooltijden door opgevangen door haar opa en oma, die dichtbij haar kleine basisschool woonden. Veel van de relaties van haar moeder liepen uit op verbale of fysieke mishandeling van Alice, zonder dat haar moeder dit wist. Ze heeft hier dan ook nooit een woord over gesproken.

WORDT VERVOLGD
© darren criss

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tasteoflife.forumactie.com
 
Alice St. Claire
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Karakter :: Registratie :: Karakterkaart-
Ga naar: